MIQ

Medivus Interaktív Query

A Medivus Interaktív Query (mIQ) a HC Pointer Kft. legújabb fejlesztése, amely a MEDIVUS gyógyszertári szoftverhez kapcsolódik. Napjainkban a vezetői gyors döntéshozatalhoz naprakész információkra van szükség, amely akár mobil eszközön is elérhető. Ebben nyújt új segítséget a mIQ szoftver, amely mobil eszközről futtatható és web böngészőből is elérhető lesz. On-line kaphatunk információt a MEDIVUS szoftver által tárolt cikktörzs termékeiről, illetve átnézhetjük a gyógyszertár legfontosabb adatait (pénztár, rendelés, forgalom) anélkül, hogy a patikában tartózkodnánk. Így a vezető távolról is intézheti a gyógyszertár ügyeit.

A mIQ a következő adatokat szolgáltatja a felhasználó számára:

  • Cikktörzs adatok
  • Aktuális rendelések
  • Havi beszerzések

Cikktörzs adatok

A patika cikktörzsében cikk kereső segítségével található meg a kívánt termék. A cikk adatlapján a cikkcsoportokról, készletről, árakról, jogcímekről láthatunk információkat. A cikkek alkalmazási előiratai a MEDIVUS programban megszokott fejezetek alapján jelennek meg.
Havi összegzésben látható az értékesített mennyiség és a beszerzett mennyiség. Az árváltozásokról, jogcímekről, támogatásokról visszamenőleg is kaphatunk információkat.

Aktuális rendelések

Az aktuális napra vonatkozóan rendelések adatai nagykereskedők szerinti bontásban lekérhetők: rendelés dátuma, tételszám, érték és a státuszokhoz rendelt dátum.

Havi beszerzések

Havi bontásban visszamenőleg jelennek meg a beszerzések. A beszerzések havi szinten nagykereskedők szerint, azon belül cikkcsoportok szerint vannak összesítve. Cikkcsoportonként átnézhetők a rendelt és szállított mennyiségek, a beszerzői és fogyasztói árra vetített érték, valamint az árrés.

Vezetői információk

A mobil informatikai alkalmazást lehetőséget biztosíts az Ön számára, hogy távolról is intézhesse gyógyszertárának ügyeit, és azonnali információkat kaphasson a vezetői döntéshozatalhoz.

A mIQ a következő adatokat szolgáltatja a döntéshozók számára:

  • Pénztárak állapota
  • Napi forgalom
  • Összesített pénztárforgalom
  • Tb elszámolások alakulása
  • Elfekvő készletek, készlet optimalizálás

Szakmai oldalak

hasznos linkek

 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább

Aktuális ajánlatok

Korszerű eszközök
 

tovább