MEDIVUS – VELSZ

A VELSZ Gyógyászati Segédeszköz Vényelszámoló Programrendszer a gyógyászati segédeszköz forgalmazói területen jelenleg alkalmazott vezető informatikai rendszerek közt egyedülállóan háromrétegű, korszerű, grafikus felületű szoftver, amelyet a gyógyászati segédeszköz forgalmazók, illetve a gyógyfürdői kezeléseket nyújtó szolgáltatók speciális igényeihez igazodva fejlesztettünk ki több éves szakmai tapasztalatunk felhasználásával.

A VELSZ programcsomag Windows-SQL alapú, egymással kapcsolatban álló PC-ken futtatható, segíti az officinai értékesítést, a támogatások és az Áfa kimutatást, teljes készletnyilvántartást tesz lehetővé. Az árazó rendszer (PC alapú pénztárgép) APEH engedélyes, illetve a vényelszámoló szoftver rendelkezik az OEP érvényes elfogadási engedélyével. A rendszer a gyógyszertári munka teljes körű informatikai támogatása mellett többek között alkalmas arra is, hogy a legkorszerűbb, halk és gyors IBM hőnyomtatós pénztárgéppel együtt alkalmazva, hatékonyan és magas technikai színvonalon támogassa az értékesítés folyamatát.

A programnak több verziója ismert, így minden környezetben használható, a felhasználó igényeinek, illetve a szaküzlet, elszámolóhely méreteinek a függvényében.

A PROGRAMRENDSZER FUNKCIÓI

  • A rendszer a forgalmazói helyeken beváltott vények Megyei Egészségbiztosítási Pénztárak felé történő elszámolásának elektronikusan úton történő előállítására alkalmazható.
  • A program elvégzi a vényfeldolgozási, segédeszköz kiadási és a készletgazdálkodási munkákat a számítógépen. Hatékonyan segíti a vezetői döntéshozatalt és a készletgazdálkodási tevékenységet.
  • Nyilvántartja a szaküzletben lévő készítményeket, azok jellemzőit (pl. kiszerelés, eladhatóság, ár) és készlet adatait, valamint a készletekkel kapcsolatos összes adatot (pl. minimum készlet, optimum készlet, fogyás). Biztosított az adatok jelszavas védelme. A rendszert a könnyű kezelhetőség, gyors működés és nagyfokú adat- és üzemeltetési biztonság jellemzi.
  • A rendszer sok más funkció mellett alkalmas arra is, hogy egy forgalmazónak esetlegesen több OEP területi hivatal felé készítse el az elszámolását, vagy több forgalmazó (pl. vállalaton belül több szaküzlet, fióküzlet) elszámolásait összesítve és nyilvántartva, egy OEP területi hivatal felé készülhessen el az összesített elszámolás.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább

Aktuális ajánlatok

Korszerű eszközök
 

tovább