A MEDIVUS Gyógyszertári Programrendszerünk állandó fejlesztésével és bővítésével a gyógyszertárak munkáját és működését kívánjuk elősegíteni.

A HC Pointer Kft. több mint 20 éve fejleszt szoftvereket és szakmai adatbázisokat. Szakembereink figyelembe veszik partnereink egyedi igényeit, hasznos észrevételeit és fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy programrendszerünk segítségével hatékonnyá és rugalmassá tegyük a szakemberek napi munkáját.

Márkaképviseletünk nyolc megyében működik, mely rendelkezik az APEH adóügyi modulokhoz szükséges minden szervizelési engedéllyel. A képviseletek összesen 15 megyében látogatják ügyfeleinket. A pécsi székhely mellett Budapesten is üzemeltetünk saját irodát. Területi képviseleteink munkatársai széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek és rendszeres felügyeleti látogatások formájában végzik el a szoftver és hardver karbantartási munkákat és mérik fel partnereink igényeit.

Teljes körű szolgáltatási szerződésünk keretében a szoftverünk teljes supportálását (jogszabálykövetés, rendeletekhez való igazítás, felhasználói igények megvalósítása), a cikktörzs és hatástani modul karbantartását, éves szinten többszöri alkalommal történő felügyeleti látogatást, szoftver illetve hardver eszközökkel kapcsolatos karbantartási munkálatok elvégzését kínáljuk. Továbbá a személyes felügyelet mellet biztosítjuk az online termékfrissítés (LiveUpdate) és távszerviz, illetve Home terminál szolgáltatásainkat.

Szakmai oldalak

hasznos linkek

 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább

Aktuális ajánlatok

Korszerű eszközök
 

tovább